Pentru plasarea unei comenzi pe site-ul miaunelsimiaunica.ro, trebuie să urmați câțiva pași simpli:

Pasul 1 – Alegerea tortului dorit

Alegerea tortului o puteți face fie navigând pe site prin categoriile de torturi pe care le găsiți în meniu, de unde puteți alege tortul dorit și în funcție de ocazia cu care doriți să-l trimiteți sau prin configurarea personală a tortului dorit prin configuratorul pus la dispoziția dvs. Avem la dispoziția dumneavoastră atât torturi aniversare, clasice cât și torturi personalizate cu decoruri speciale.

Pasul 2 – Selectarea opțiunii de a se ridica comanda din cofetărie sau de a fi livrata

Dupa ce ati ales/configurat tortul dorit, selectați fie ridicarea comenzii din cofetărie, fie livrarea acesteia la o adresa indicata. Livrarea presupune un cost suplimentar de 15 lei.

Dupa ce ati optat pentru una din variantele mentionate mai sus, dati click pe butonul ”Continua cu finalizarea”

.

Pasul 3 – Introducerea datelor personale si a datelor de livrare, daca este cazul

În acest pas trebuie completate datele personale, respective Numele si prenumele dumneavoastră, adresa de email și numărul de telefon. Motivul colectării acestor date este pentru a vă putea contacta cât mai rapid posibil  dacă avem nevoie de date suplimentare iar adresa de email pentru a vă putea trimite confirmări de plasare sau livrare comanda. Datele dumneavoastră sunt în siguranță și se supun Politicii de confidențialitate pe care o puteți citi aici. Bifați căsuța Creează un cont pentru a vă face contul, cont ce va face mai rapidă și mai ușoară plasarea unei comenzi pe miaunelsimiaunica.ro.
Alegeți apoi modalitatea de facturare, dacă doriți factura pe persoană juridică va trebui să introduceți datele juridice.
Alegeți modalitatea de plată care este cea mai potrivită pentru dumneavoastră.

Daca ati optat pentru livrare, este necesar sa introduceti si adresa de livrare.

Un alt camp obligatoriu este cel referitor la data si ora livrarii.

Primele 2 zile sunt campuri blocate deoarece nu se pot lansa comenzi de pe site decat incepand cu a 3 a zi.

Pasul 5 – Finalizare comandă

În acest pas vă este prezentat un sumar al comenzii dumenavoastră și puteți finaliza comanda apăsând pe butonul Finalizare. Tot aici trebuie sa optati pentru plata avansului prin transfer bancar direct sau pentru plata securizata online.

Prin apăsarea acestui buton, sunteți de acord cu termenii și condițiile acestui site, termeni și condiții pe care puteți să le citiți aici.
În momentul în care ați finalizat comanda, vă vom trimite un email de confirmare a plasării comenzii și cu factura proformă atașată.

 

Livrarea

Livrarea se face cu autoutilitara frigorifică autorizata DSV, la adresa specificată de dumneavoastră. Tariful per livrare este de 15 RON.
Atenţie:

Ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu şi-au îndeplinit obligaţiile pecuniare sau de altă natură faţă de SC Velabrum SRL. De asemenea, contractul va fi interpretat şi executat cu bună credinţă. Orice abuz va conduce la întreruperea oricăror relaţii contractuale.
Nu se fac livrări care Căsuţe Poştale, Oficii Poştale sau in afara orasului Vaslui. Vă rugăm să verificaţi, la livrare, conformitatea si integritatea comenzii.
Vă rugăm să semnalaţi orice lipsă a conformităţii în scris, pe adresa office @miaunelsimiaunica.ro sau telefonic, la nr.0753.220.206