Figurinele costă în plus?

Da, figurinele se plătesc separat. Prețurile variază în funcție de complexitatea acestora și se stabilesc individual, pentru fiecare comandă în parte.

 

Poza/Vafa costă în plus?

Vafa se plătește separat. Aceasta costă 25 lei.

 

Unde sunt realizate produsele?

Produsele noastre sunt realizate în cele două laboratoare ale societății noastre, prin urmare controlăm tot procesul de fabricație de la ingrediente până la produsul final livrat.

Livrarea, atunci când este solicitat acest serviciu, se realizează cu autovehiculele proprii, autorizate DSV.

 

Ce ingrediente folosiți?

Pentru că dorim să oferim produse de calitate, și ingredientele folosite trebuie să corespundă aceluiași criteriu, motiv pentru care achiziționam materia primă doar de la firmele autorizate.

Folosim în laboratoarele noastre: ciocolată belgiană Callebaut, fructe, unt, mascarpone, lapte, ouă proaspete.

 

Ce modele pot comanda, pozele sunt reale?

Torturile prezentate pe site sunt realizate de noi.

Daca aveți un alt model, ne vom consulta cu cofetarii noștri și vă vom răspunde în cel mai scurt timp în ce măsură îl putem realiza.

 

Când sunt preparate torturile?

În principiu, torturile sunt croite și umplute cu o zi înainte de data livrării. Mai exact, în a doua parte a zilei anterioare comenzii. Acest mod de lucru este posibil deoarece producția în cadrul unității noastre este organizată în două schimburi, acoperind astfel intervalul orar 6-22.

Până a doua zi, torturile sunt depozitate în dulapuri frigorifice profesionale, la o temperatură de 0-4 grade.

În ziua comenzii, acestea sunt finisate și ornate conform cerințelor dvs.

Mai sunt si excepții de la aceasta regulă, în sensul că în aceeași zi pot avea loc toate procedurile (croit, umplut, finisat, ornat), însă, în astfel de situații, în opinia noastră, tortul nu are suficient timp ” să se așeze” / ”să se lege”, cum ne place nouă să spunem.